Διαδικτυακές Εφαρμογές

Κατασκευή ιστοσελίδων με ιδιαίτερο περιεχόμενο διαφόρων εφαρμογών

Δημιουργούμε ιστοσελίδες online εφαρμογών, οι οποίες είναι προσβάσιμες από οπουδήποτε και οποιονδήποτε υπολογιστή ή άλλη έξυπνη συσκευή, που έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Η πρόσβαση γίνεται μέσω του προγράμματος περιήγησης όπως το Chrome, Firefox κλπ. και δεν απαιτείται από εσάς κανένας ειδικός εξοπλισμός ή εγκατάσταση προγράμματος, αφού όλες οι εργασίες γίνονται στο server. Όλες οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών είναι άμεσα διαθέσιμες χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια στις συσκευές σας, καθώς επίσης και τα αντίγραφα ασφαλείας δημιουργούνται αυτόματα online, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Δείτε παρακάτω την online εφαρμογή έκδοσης παραστατικών που έχουμε δημιουργήσει.

Masmedia Applications

Mobis - Online εφαρμογή έκδοσης τιμολογίων

Για την πώληση αγαθών και την παροχή υπηρεσιών

Διαδικτυακό

Πρόσβαση από παντού

Eκδώστε τα τιμολόγια πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών της επιχείρησης σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, ταμπλέτα ή κινητό τηλέφωνο, που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ

Εύχρηστο

Φιλικό και εύκολο περιβάλλον

Το Mobis είναι πολύ εύκολο στη χρήση του καθώς διαθέτει ένα πολύ φιλικό και κατανοητό περιβάλλον και δε χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις για να το χειριστείτε. Μια δοκιμή του θα σας πείσει.

Αναβαθμίσημο

Αυτόματες ενημερώσεις

Το Mobis ενημερώνεται αυτόματα και προστίθενται σε αυτό, σε τακτά χρονικά διαστήματα, νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά ούτως ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή εφαρμογή Mobis

Αποκτείστε πρόσβαση στην εφαρμογή και εκδώστε τα τιμολόγια πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών της επιχείρησης σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, ταμπλέτα ή κινητό τηλέφωνο, που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Εξασφαλίστε αυτόματα μελλοντικές αναβαθμίσεις και προσθήκες χαρακτηριστικών στην εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, καθώς η πρόσβαση στην εφαρμογή πραγματοποιείται από το πρόγραμμα περιήγησης στο ίντερνετ (Browser).

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή έχετε μικρή επιχείρηση και θέλετε να εκδίδετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας;

Ξεκινήστε σήμερα και δωρεάν για 15 ημέρες!

Κατασκευή ιστοσελίδων στην Κόρινθο
© Copyright 2018 Masmedia - All Rights Reserved